VIJESTI

31

januar

Remanexpo@Paperworld 2017 Frankfurt

Na sajam je bilo 2938 izlagača iz 63 zemalja, što je u odnosu na 2016.godinu povećanja posjeta za 10%. Sklopljeni su mnogi kontakti i ugovori za 4 dana, sa više od 85400 kupaca iz 154 zemalja (za razliku od 82097 iz 2016 godine).

 

Istraživanje posjetioca je potvrdilo da je i ove godine sajam uspio, kao i da 90% posjetioca su bili zadovoljni sa količinom proizvoda i proizvođača u odnosu na prošlu godinu.

"Moto sajma je: "Budućnost kancelarije i kancelarijski trendovi"

Firme o sajmu

UNINET

 

Direktor Uninet Evropa, Zoltan Matyas, prokomentarisao je da je kompanija "bila izlagač svih Remax i kasnije Paperworld sajmova. U stvari, mi smo jedini svijetski dobavljač u refill industriji koji nikada nije propustio sajam. To neće biti ni u 2017. godini, kada mislim da industrija nam treba više nego ikad. U posljednjih nekoliko godina refill industrija se mnogo promijenila. Istina reproizvođači moraju podići visoki kvalitet kako bi dobavljači mogli nastaviti isporuku visokog kvaliteta robe".

 

 

 

STATIC CONTROL

 

Ken Lalley, izvršni direktor Static Controll za evropu, prokomentarisao je: "Nije slučajno da će mo izlagati i dalje na Paperworld iz godine u godinu. Remanexpo nikada ne omaši - u smislu poslovne mogućnosti da i dalje predstavlja, količinu i raznovrsnost posjetioca na našem štandu. Ovaj sajam je idealna platforma za nas kako bi došli do izražaja novih proizvoda i inovacija".

> NAZAD

E-MAIL

info@klik.co.me

kopirnica@klik.co.me

POZOVITE NAS!

+382 31 580 509

ADRESA

Braće Grbića 4,

Herceg Novi 85340,

Crna Gora

© Copyright 2017 KLIK doo Herceg Novi. Sva prava zadržana.