VIJESTI

30

februar

JEFTINA SUBLIMACIJSKA ŠTAMPA

     GEL Jet štampači su malih dimenzija i možete ih pozicionirati tamo gde su najpotrebniji. Oni koriste sistem brze štampe, visoke rezolucije po izuzetno niskim cijenama. Pored toga, gel štampači su rekorderi u uštedi energije.

     Koncentracija boje  koju glava štampača ispušta je prilagođena sadržaju koji se štampa, ostavljajući oštar otisak kada je tekst u pitanju, dok se pri štampanju grafika i slika redukuje količina upotrebljenog gela.

     GelJet printeri koriste brzo-sušeće, vodootporne, viskozne gelove.

     Boja se suši gotovo instantno u dodiru sa papirom, tako da je dokument raspoloživ za korišćenje čim izađe iz štampača, bez bojazni da će se otisak razmazati. Boje ostaju jasne čak i kada se dokument pokvasi.

     Kompletnu liniju GelJet printera karakteriše kratko vrijeme do izlaska prve kopije, kao i kontinuirano štampanje brzinom od 29 stranica u minuti (crno bijelo / kolor).

     GELJET™ štampači koriste Liquid Gel koji se bazira na pigmentu, viskozan je i brzo se suši, te se ne razlijeva po papiru. Ispisuje vrlo kvalitetne dokumente na običnom papiru (80 g/m²). Štampači koriste tehnologiju Nashuatec Liquid Gel koji se brzo suši i tako pojednostavljuju štampanje u boji za prodavnice, preduzeća i kućne korisnike.

 

     Ono što RICOH čini jako ponosnim su karakteristike GelJet štampača koji se odnose na uštedu energije. Ovi štampači u Eko-režimu troše svega 0,7 W, dok je standardna potrošnja u radu oko 26 W.

     RICOH štampači ispunjavaju sve ekološke standarde Međunarodnog Energy Star programa.

     Ako uzmemo u obzir da običan laserski štampač emituje 39,2 kg CO2 po godini, onda je emisija CO2 kod GelJet štampača od samo 8,1kg po godini podatak kojim se definitivno treba pohvaliti.

 

     Kompletan  pristup uređaju je sa prednje strane, što ga čini veoma jednostavnim za upotrebu i održavanje. Glavni prekidač, USB i LAN port se nalaze sa lijeve strane, umjesto standardno na zadnjoj strani uređaja, a zamjena ketridža i dopuna kasete papirom vrše se sa prednje strane.

 

 

Ukratko

 

- Vodootporna štampa, UVA/UVB otporna štampa

- Dizajniran za štednju prostora

- Jedinstveni ECOnomy štampa u boji

- Lijepo i jednostavno korištenje

- Sigurno zeleno radno okruženje

 

> NAZAD

E-MAIL

info@klik.co.me

kopirnica@klik.co.me

POZOVITE NAS!

+382 31 580 509

ADRESA

Braće Grbića 4,

Herceg Novi 85340,

Crna Gora

© Copyright 2017 KLIK doo Herceg Novi. Sva prava zadržana.